Deroos Bloemmagie - Floriste

Sarah verwent je met verse bloemen of prachtige droogboeketten! Out of the box denken is haar passie. Elke maand een vers boeket aan deur geleverd? Bij Sarah kan je een bloemen abonnement bestellen.

 

 

EC pottery - Pottenbakster

Elise houdt van de ambacht potten draaien. Ze maakt keramiekgelukjes die het alledaagse leven wat mooier maken. Altijd al eens rond de pot willen draaien? Bij Elise kan je ook terecht voor workshops. 

 

Daarnaast bieden we de knappe producten aan van deze 3 Stadense ondernemers:

Buro Allure - Wenskaarten

Tessa maakt prachtige wenskaarten voor elke gelegenheid. Zwanger, huwelijk of groot feest gepland? Tessa maakt met veel plezier uw geboortekaartje of uitnodiging.

 

 

Liestretto - Juwelen

Lieselot is goudsmid - juweelontwerpster. Met veel passie ontwerpt ze juwelen op maat van jouw verhaal. Liestretto staat voor minimalisme, vertrouwen, authenticiteit en passie voor ambacht. Speciaal voor 'De Knapzak' ontwierp Lieselot de collectie 'goudgolf'. Deze kun je live passen en aankopen in de pop-up. Wil je echter zeker zijn van je stuk? Bestel hier je juweel in pré-order. 

KOOON - Ambachtelijke koffie

De Stadense profwielrenner Jelle - 'Speedywally' - Wallays en zijn vrouw Vé hebben naast wielrennen een passie voor koffie. Met grootste zorg stelden ze een koffieblend samen. Hun liefde voor koffie, en dan vooral voor lichte en zoete smaken, resulteerde in een heerlijk koffie die wij met veel trots aanbieden in onze shop . Wie goed oplet, kan toetsen van melkchocolade proeven, met een vleugje orange en maple. KOOON is perfect voor uw zoete espresso of een smeuïge cappuccino. 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb